Om Fixline

Varför riva ut välfungerande befintliga stommar som är fräscha och fungerar? Istället för att riva ut ett välfungerade kök, bygger vi nytt på befintliga stommar. Vi är specialiserade på att bygga måttanpassade kök som är prisvärda och högkvalitativa. Fixline finns till för dig som vill förvandla mycket eller lite i ditt kök, men som är nöjd med grundprincipen. Du sparar tid, halverar din kostnad och framförallt slipper du att ha en byggarbetsplats i ditt hem – och det håller gott och väl i jämförelse med en totalrenovering! Tillsammans med Fixline får du möjlighet att hitta de bästa alternativen som gör ditt kök nytt, fräscht och välfungerande igen. 

Fixline är ett privatägt företag inom byggnadssektorn med god ekonomi och i stark expansion som har funnits inom branchen sedan 1985. Fixline garanterar alltid snabba, trygga leveranser, god service och kvalitet till rätt pris. Vår ambition är att skapa smarta och slitstarka lösningar för kök och förvaring till rätt pris. 

 


MILJÖTÄNK
Fixlines definition av miljöanpassning innebär krav på att vi tillverkar våra varor på ett sådant sätt att vi använder material, teknik, energi och transporter så att de gör absolut minsta möjliga inverkan på miljön. Krav på att vi använder råmaterial på det mest rationella sättet och aldrig låter något gå till spillo.